Novetats 2017 necessitats solucions

Nous productes

Nova Assegurança d'Auto: El millor de les experiències de cada empresa del grup, en 5 modalitats de contractació i amb una app des d’on gestionar-ho tot.
Millores en l’Assegurança de Vida. Ampliació amb un nou mòdul de 40.000 € (AccesVida) i reduccions de tarifa de fins a un 35% en les cobertures principals de CompletVida.
Nova modalitat en Assegurances de Salut: Clinimedic Plus. Combina hospitalitzacions i intervencions amb visites a especialistes, a preus especials i sense esperes ni tràmits.

Novetats corporatives

100% de TARGOBANK. Adquisició, al juny de 2017, del 50% restant de TARGOBANK. Consolidació del projecte de banca-assegurances de Crédit Mutuel a Espanya. 250 oficines i 1.500 empleats per donar servei a prop d’un milió de clients.
Unificació d’equips del Grup ACM Espanya. Culmina a la tardor amb el trasllat del Contact Center a la seu central de Sant Cugat del Vallès.
Contigo France. Neix l’oficina d’atenció al col·lectiu francòfon en banca i assegurances.
Simplificació societària. Al desembre, AMSYR Agrupación cedeix la seva cartera de clients a AMGEN Seguros, simplificant així l’estructura societària del grup.

coneixement